Onze kantoren zullen gesloten zijn vanaf 24 december 2021 tot en met 9 januari 2022. Vanaf 10 januari zijn we weer paraat om u met al uw vragen verder te helpen. Het blijft uiteraard wel mogelijk om ventilatiedossiers op te maken in het online platform en debietmetingen uit te voeren. Onze inspecteurs werken tijdens deze periode immers verder. Zij zullen ook tijdens deze feestweken met veel enthousiasme uw debietmetingen inspecteren.

Merk ook op dat de prijzen voor dossiers en gebruiksvergoedingen vanaf 1 januari met slechts 0,85% geïndexeerd zullen worden volgens de overeenkomst. U kan de prijzen voor 2022 hier raadplegen.

Begin januari zal u, op voorwaarde dat u erkend was als verslaggever in 2021, een e-mail ontvangen om de gebruiksvergoeding te betalen voor 2022. Deze jaarlijkse gebruiksvergoeding bestaat uit een gedeelte voor het bedrijf (215,15 EUR excl. BTW) en een gedeelte per gekwalificeerde ventilatieverslaggever in het bedrijf (53,79 EUR excl. BTW). Het erkenningsjaar loopt van 1 maart tot eind februari. Indien deze vergoeding niet betaald wordt tegen eind februari, zal de toegang van uw bedrijf in het online platform worden beperkt vanaf 1 maart totdat de betaling wordt geregistreerd. Klik hier voor meer instructies.

BCCA vzw wenst u alvast fijne eindejaarsfeesten en veel inspiratie en ventilatieverslaggeving voor 2022.

17 december 2021