Uit de marktbevraging is gebleken dat gebruikers zeer tevreden zijn over onze communicatiekanalen, helaas zijn deze niet door iedereen gekend. We geven u dus graag een overzicht zodat u steeds de beste weg naar hulp vindt.

Op onze website https://www.ikventileerverstandig.be vindt u algemene informatie over de werking van het kwaliteitskader, zowel voor u als verslaggever als voor uw klanten. U kan er onder andere een prijzentabel vinden, uitleg over verslaggeving, uitleg over opleidingen en toetsen, FAQ’s en nuttige links en downloads. Ook het document ‘Praktische uitdagingen bij debietsmetingen’ kan u daar downloaden. Er werd recent nog een nieuwe versie gepubliceerd.

Om u te begeleiden in het nieuwe platform hebben we een helpcentrum uitgewerkt dat u kan raadplegen via http://helpcentrum.bcca.online. Hier kan u praktische instructies en video’s terugvinden. In het online platform zelf krijgt u toegang tot deze kennisdatabank via het groene vraagteken in de rechterbenedenhoek. U kan hier een kernwoord opgeven en vervolgens de nodige informatie opzoeken. De verslaggeving in het online platform verloopt volgens een aantal stappen, welke u hier kan raadplegen.

Dossiers opgestart in de oude webapplicatie worden voorlopig nog daar afgewerkt. Om u te begeleiden hebben we een handleiding uitgewerkt die u hier kan raadplegen. De verslaggeving in deze webapplicatie verloopt volgens een aantal stappen, die u hier kan raadplegen.

Vindt u niet wat u zoekt? Dan kan u via het helpcentrum meteen uw vraag stellen aan onze helpdesk of u kan onze medewerkers contacteren via ventilatie@bcca.be of op het rechtstreekse telefoonnummer 02 238 24 48.

4 maart 2020