Zowel de oude webapplicatie als het nieuwe platform zijn momenteel online. Uw dossiers die opgestart werden in de oude webapplicatie moet u daar ook afwerken. Deze werden nog niet overgezet. Het overdragen van een dossier, zeker in een vergevorderd stadium brengt risico’s met zich mee. We willen in elk geval vermijden dat er gegevens verloren zouden gaan. Daarom hebben we besloten om de dossiers nog niet te over te zetten naar het nieuwe platform. We onderzoeken momenteel hoe en welke dossiers veilig overgezet kunnen worden. Nieuwe dossiers kan u uiteraard reeds op het nieuwe platform aanmaken.

Let er in deze overgangsperiode dus op welke procedure u moet volgen.

In de oude webapplicatie kan u de meting na inplannen uitvoeren in de webapplicatie zelf en daarbij een samenvatting van de gemeten debieten en vermogen invullen. U kan ook SMS berichten sturen naar het nummer 0460 20 12 65.
In het nieuwe platform kan u de meting na inplannen uitvoeren in het online platform zelf en daarbij per ruimte de gemeten debieten opgeven en het gemeten vermogen via ‘overige systemen’. U kan ook SMS berichten sturen met een samenvatting van uw meting naar het nummer 0460 20 60 46.

Gelieve daarvoor volgende instructies te volgen:

Vergeet niet in de oude applicatie het VPV te publiceren nadat u het gevalideerd heeft.

20 juni 2019